Το laptop και το PC σας είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην καθημερινότητά σας και εάν χαλάσει θέλετε να επισκευαστεί άμεσα. Στο TZABAPC  μπορούμε να πετύχουμε υψηλής ποιότητας επισκευή στον ελάχιστα δυνατό χρόνο.

Μπορούμε να επισκευάσουμε σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στον φορητό η σταθερό υπολογιστή σας. Από μια σπασμένη οθόνη , ένα χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας επισκευή κάρτας γραφικών αλλαγή ελαττωματικού εξαρτήματος αναβάθμιση λογισμικού έως και την αφαίρεση κάποιου ιού. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στις επισκευές laptop και PC προσφέρουν άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα φορητών και σταθερών υπολογιστών. Οι υπηρεσίες μας στην επισκευή laptop και σταθερών υπολογιστών χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Μπορείτε να μας φέρετε το laptop η τον σταθερο υπολογιστη σας Στουρναρη 47 Αθηνα 10682 τηλ:2114067708. Εάν βρίσκεστε μακριά και δεν έχετε τη δυνατότητα να μας φέρετε το PC η το laptop σας αυτοπροσώπως, μπορείτε να μας το στείλετε με courier. Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν τα όποια προβλήματα του PC η του laptop σας, θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας αναλύσουν τις ενέργειες που θα γίνουν προκειμένου να επισκευαστεί το PC και θα σας το επιστρέψουν επισκευασμένο, μετά τον καθιερωμένο πλήρη έλεγχο. Έτσι διασφαλίζετε την υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος ακόμη κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη της Ελλάδας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στο PC η στο Laptop σας η διάγνωση είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ

Back to Top